Menu

Over ons

"The only place success comes

before work is in the dictionary."

- Vince Lombardi

Thomas Media is opgericht door Thomas Zandvliet in 2013 en begon als klein bedrijf met de voorliefde voor ICT en techniek. Door de goede zorg, persoonlijke aandacht en hard werken zijn we snel gegroeid. Al snel volgde er meer diensten zoals het ontwikkelen van apps, adviseren van MKB'ers, etc. Door ons constant bezig te houden met de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen de ICT, is geen uitdaging voor enkele uitdaging voor ons te groot.
Ondanks dat wij zijn gegroeid en blijven groeien, verliezen wij onze kracht niet uit het oog. Wij geloven dat persoonlijk contact de sleutel is naar succes. Wij geven voorrang aan kwaliteit boven kwantiteit, uw project staat bij ons centraal. Door persoonlijk contact te behouden tijdens onze werkzaamheden, houden wij oog op uw wensen en kunnen we waar nodig bijsturen om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.
Omdat wij van mening zijn dat je samen sterker staat en iedereen zijn eigen kracht heeft, hebben we een divers team samengesteld. De teamleden hebben hun eigen talent binnen de ICT, hart voor de zaak en een goede band met elkaar. Door de hechte band binnen het team verloopt de communicatie soepel, en gaat er geen tijd verloren. Hierdoor kunnen wij ons focussen op het realiseren van uw projecten en/of opdrachten.